Besøg hos HC & Engholt A/S

Erhvervsforeningen Jammerbugt besøgte den 8. september 2021 HC & Engholt Entreprenører A/S (HC&E) i Hune Erhvervspark, hvor de tre indehavere, Leif Jørgensen, Henrik Meyer Nielsen og René Meyer Nielsen tog imod.

HC&E har eksisteret i mere end 35 år og blev kåret som Succes Virksomhed 2019. HC&E har gennem årene oparbejdet et stort erfaringsgrundlag, og det sammen med medarbejdere, der har mange års erfaringer i virksomheden. HC&E beskæftiger i dag 40-50 medarbejdere.

HC&E tilbyder løsning af alle opgaver inden for jord og anlæg, kloakarbejde, betonarbejde, diamantboring og vejunderføring samt TV-inspektion og punktrenovering – det vil sige, alt fra eftersyn og inspektion til renovering og ny-opførelse.

Deltagerne på virksomhedstræf fik en god tur rundt på virksomheden, der råder over 145 hektar jord. Det var fascinerende at stå i den 3.000 kvm store renoverede lagerhal, der tidligere udgjorde kvægstald. Resten af Hune Erhvervsparks haller er alle lejet ud til andre lokale virksomheder.

Indehaverne præsenterede efter rundturen en billede-kavalkade over flere af de projekter, som HC&E har udført og pt. er i gang med at udføre.

Tak til HC&E, Leif Jørgensen, Henrik Meyer Nielsen og René Meyer Nielsen for et interessant og godt virksomhedstræf, der blev afsluttet med skipperlabskovs og en god ”snak” over bordene.

Læs mere ..