Vi tilbyder

Som medlem af erhvervsforeningen får du en lang række fordele som kan inspirere til vækst og udvikling for dig og din virksomhed.

Som medlem tilbyder vi

Tema

2 - 4 årlige temamøder

Nordvestkysten-sommer-2020©FlyingOctober-3226-1200px

Virksomhedsbesøg

General

Generalforsamling med fagligt indhold og god middag

kendskab

Synlighed & større kendskab

Som medlem af erhvervsforeningen, kan du på vores hjemmeside blive præsenteret med dit logo, en kort beskrivelse samt dine kontaktoplysninger - plus selvfølgelig med link til din hjemmeside.

Derved opnår du større synlighed i området og samtidig kendskab til andre virksomheder i kommunen.

Vi tilbyder også, at du kan få udarbejdet en gratis PR-artikel om din virksomhed. Artiklen kan du frit bruge på din hjemmeside og sociale medier. Den koster kun din tid sammen med vores skribent. Har du gode billeder, er de velkomne i artiklen.

Erhvervsforeningen udsender artiklen i vores nyhedsbrev til ca. 300 modtagere, samt deler den på Facebook til omkring 4.000 læsere. Artiklen ligger også her på hjemmesiden - se under Nyheder.

I 2024 er vi på vej med en film/video-profilerings-pakke i samarbejde med Flamingo Film - det kommer I til at høre meget mere om.

Se eksempler her:

MEB søger

MEB kort

MEB lang

erhvervsforeningen jammerbugt

Find netværk & samarbejdspartnere

For at styrke netværksdannelsen imellem erhvervsforeningens medlemmer, etablerer vi gerne netværksgrupper med fokus på særlige områder. Grupperne dannes på baggrund af forslag fra medlemmerne.

Årets iværksætterkåring

Erhvervsforeningen ønsker med uddelingen af iværksætterprisen at sætte fokus på iværksætterlyst og anerkende en succesfuld iværksætter, der over en kort årrække har vist evne og vilje til vækst og kan fremstå som rollemodel for de mange, der overvejer at starte egen virksomhed.

I 2023 blev Rødhus Café og Isbar kåret som årets iværksætter og modtager af Årets Iværksætterpris. Læs mere om virksomheden her.

Få inspiration & bliv opdateret

Ved at deltage i vores arrangementer, får du lejlighed til at knytte nye kontakter og dermed udvide dit netværk.

Vi samler mere end 100 virksomheder og enkeltpersoner inden for handel, industri, turisme, service og liberale erhverv for aktivt at medvirke til at Jammerbugt Kommune er et attraktivt sted at drive og udvikle virksomhed i.

Lad os hjælpe din virksomhed på vej

Fortæl os om dit projekt og virksomhed

Vores samarbejdspartnere

mamaslife-mini
roussis-mini
telco-mini
132456
eskoweb_l