Arrangementer

Tilmeld dig til vores kommende arrangementer

I Erhvervsforeningen afholdes forskellige aktuelle temamøder og arrangementer, herunder netværksmøder, virksomhedstræf, kåring af årets iværksætter, ordinær generalforsamling, mm.

Benyt gerne tilmeldingsmulighederne nedenfor og læg endelig i kalenderen, således at du ikke går glip af det arrangement, som du gerne vil deltage i.

Arrangementer & møder

I Erhvervsforeningen Jammerbugt afholdes aktuelle arrangementer og temamøder.

Virksomhedstræf

Vi besøger Vinorage i Brovst

30. maj 2024
fra kl. 17.00

Virksomhedstræf

Vi besøger LyraClean i Fjerritslev

13. juni 2024
kl. 17.00

Endnu en vellykket aften

Claus Meyer på Klitrosen

10. april 2024
fra kl. 17.00

Alle arrangementer

Herunder kan du læse om både tidligere og kommende arrangementer.

Feedback fra medlemmerne

Erhvervsforeningen modtager meget gerne feedback, for hele tiden at justere og blive bedre. Tak til bidragsyderne herunder ...

FJERRITSLEV TRYK A/S

Fjerritslev Tryk A/S havde -  i forbindelse med generationsskifte –  overvejet hvorledes virksomheden kunne etablere en optimal sparring og udvikling af virksomhedens strategi i det daglige arbejde... Læs mere

Fjerritslev Tryk A/S havde -  i forbindelse med generationsskifte –  overvejet hvorledes virksomheden kunne etablere en optimal sparring og udvikling af virksomhedens strategi i det daglige arbejde.

Vi havde på forhånd en klar idé om at vores bestyrelsesarbejde og strategiudviklingsarbejde kunne styrkes med en udvidelse af denne og ved at få nye kræfter ind, udtaler direktør Martin Eigenbroth.

Løsningen og starten blev for os,  at have en indledende drøftelse med en mentor person fra Jammerbugt Mentorkorps, der i øvrigt havde en profil og kompetencer som vi tænkte kunne hjælpe os på vej med bestyrelsesarbejdet og strategiudvikling. Ordningen er en god og næsten gratis måde at komme i gang på med de første møder og ligesom få tingene afklaret nærmere inden man går videre til næste skridt”  Martin Eigenbroth fortæller at virksomheden i dag stadig har en professionel bestyrelse men dog ændret i sammensætning i forhold til de nuværende behov. Martin Eigenbroth ser meget optimistisk på fremtiden for Fjerritslev Tryk A/S, der i løbet af det seneste år investeret i yderligere produktionsudstyr samt et mere digitalt workflow og produktionsstyring.

Martin Eigenbroth
Fjerritslev Tryk A/S,
Østergade 35, 9690 Fjerritslev

VINORAGE

Den nystartede iværksættervirksomhed Vinorage, som havde designet og udviklet deres egen innovative vinkælder, havde gennem en periode primært haft fokus på design, udvikling og produktion af deres produkt... læs mere

Den nystartede iværksættervirksomhed Vinorage, som havde designet og udviklet deres egen innovative vinkælder, havde gennem en periode primært haft fokus på design, udvikling og produktion af deres produkt.

Derfor var der ikke for alvor kommet gang i det salg, som de to stiftere/ejerledere drømte om. De to ejerledere havde fra start af virksomheden samtidig bevidst anlagt en forsigtig strategi bl.a. på grund af at man ønskede at være selvfinansierende.

Efter et par samtaler med Vækst Jammerbugt omkring deres mentorforløb, blev det identificeret, at en mentorprofil med fokus og kompetencer i strategi, forhandling og salg måske vil kunne hjælpe med til, at udvikle virksomheden i positiv retning. Kort sagt var der brug for en profil, som kunne agere sparringspartner for de to ejerledere således der kunne blive ”trådt på speederen” og sat gang i hjulene.

Efter et kort forventningsafstemningsmøde mellem mentor og ejerlederne var der så god kemi, at man enedes om, at fortsætte drøftelserne og samarbejdet. I løbet af kort tid blev der allokeret flere ressourcer over på afsætningsdelen – herunder online markedsføring og valg/prioritering/satsning på fremtidige salgskanaler. Sidst, men ikke mindst udfærdigede man i fællesskab en strategi og retning for hele virksomhedens udvikling.

Resultatet udeblev da heller ikke – salget blev øget og der er i dag styr på alle processer i virksomheden.

”Mentoren” overgik senere i forløbet til at være virksomhedens bestyrelsesformand hvilket begge parter den dag i dag nyder godt af.

VINORAGE™
Jarmsted 2
DK-9460 Brovst

SKOVSGAARDS HOTEL

Da Skovsgaard Hotel gik i gang med at realisere vores store udviklingsprojekt med ombygning af hotellet og igangsætningen af en række nye aktiviteter og ydelser, opstod der et ønske om at vi meget gerne ville have sparring med en erfaren virksomhedsleder... Læs mere

SKOVSGAARDS HOTEL

Da Skovsgaard Hotel gik i gang med at realisere vores store udviklingsprojekt med ombygning af hotellet og igangsætningen af en række nye aktiviteter og ydelser, opstod der et ønske om at vi meget gerne ville have sparring med en erfaren virksomhedsleder omkring en række styringsmæssige, økonomiske og strukturelle  forhold, siger Jenny Hviid der er tidl. bestyrelsesmedlem – nu udviklingsprojektleder på Skovsgaard Hotel.

Vi fik hurtigt skabt kontakt til Jammerbugt Mentorkorps via Vækst Jammerbugt, og snart havde vi haft de første møder med en repræsentant for mentorkorpset, der havde netop den profil som vi tænkte kunne give sparring til både ledelsen og bestyrelsen omkring en række styrings- og ledelsesmæssige forhold. Man kan egentlig sige vi ville sørge for at komme i gang med projektet på den helt rigtige måde og ellers udvikle vores strategier og bestyrelsesarbejder med input i en tidlig fase – og det har vi bestemt ikke fortrudt.

Den pågældende mentor er i dag efter afslutning af mentorindsatsen blevet medlem af bestyrelsen for Skovsgaard Hotel. Hotellet har efter gennemførelsen blandt andet  opnået:

  • Øget fokus på vigtigheden af ledelses- og økonomistyring
  • Fokus på bestyrelses sammensætning, i form af behov for forskellige kompetencer i bestyrelsen
  • Forståelse for, og erfaring fra branchen og de vilkår der er gældende, har været vigtige parametre, der har sikret succes med ovenstående

Den socialøkonomiske virksomhed Skovsgaard Hotel er pt. i gang med et særdeles stort projekt med ombygning og renovering af hotellet for mere end 25 mio. kroner.

kendskab

Få mere ud af dit netværk

Erhvervsforeningen afholder jævnligt både sociale og faglige netværksmøder.