Årets Iværksætter 2023

Tirsdag 21. november har Erhvervsforeningen Jammerbugt sammen med Vækst Jammerbugt afholdt det traditionsrige og populære arrangement kåring af Årets Iværksætter 2023.

Arrangementet blev afholdt på Strandhotel Klitrosen i Slettestrand, hvor menuen stod på lækker andesteg med rodfrugter til.

Efter velkomst og tak til vores sponsorer præsenterede formand Brian Bertelsen de tre nominerede virksomheder: Carhed's Corner i Brovst, H. Roelsgaard Tømrer- og Gulvservice fra Klim og Rød Café og Isbar.

Se præsentationsfilmene her:
Carhed's Corner
H. Roelsgaard Tømrer- og Gulvservice
Rødhus Café og Isbar

Efter middagen var der foredrag ved direktør John Andersen, der fortalte sit iværksættereventyr fra tiden med Vejgaard Cafeteria og Johns smørrebrød til årene med investeringer i ejendomme - i Danmark og i udlandet. Oftest med prædikatet  "rejsende i problemløsninger".

Herefter fortalte Brian Bertelsen om hvordan det er gået sidste års vinder - Tømrerfirmaet Jonas Rødbro ApS, der desværre ikke selv kunne være til stede.

Herefter kunne vi løfte sløret for, at Rødhus Café og Isbar v/ Louise & Rasmus Gorell Mackenhauer har vundet prisen Årets Iværksætter 2023 i Jammerbugt Kommune.

Sammen med familien har Louise og Rasmus skabt et unikt samlingspunkt for Rødhusområdets gæster og borgere. Et stort tillykke til jer.

  

Også tillykke til de to øvrige nominerede - I gør det alle rigtig godt.

Tak til alle - og ikke mindst Strandhotel Klitrosen for et vellykket arrangement. Vi bringer lidt billeder ..

H. Roelsgaard Tømrer og Gulvservice sammen med repræsentanter fra Vækst Jammerbugt og Erhvervsforeningen Jammerbugt.

Carhed's Corner sammen med repræsentanter fra Vækst Jammerbugt og Erhvervsforeningen Jammerbugt.

Sponsorer for arrangementet 2023: