Kåring af årets iværksætter 2021

Årets iværksætter 2021 i Jammerbugten blev i samarbejde med Vækst Jammerbugt  kåret mandag 22. november 2021 på Hotel Nor i Slettestrand. Vi siger tillykke til Thorupstrand Fiskehus, som trods tidernes ugunst er lykkedes med konceptet "fra hav til maw". Et nært samarbejde med lokale råvareleverandører og friske fisk hver dag er blevet godt taget imod af publikum.

Derfor kårer vi årets iværksætter i Jammerbugten
Vi ønsker med prisen at sætte fokus på iværksætterlyst, og præmierer en succesfuld iværksætter, der over en kort årrække har vist evne og vilje til vækst, og kan fremstå som rollemodel for de mange, der overvejer at starte egen virksomhed.

Kriterier for indstilling af kandidater
Kriterierne for at komme i betragtning er, at iværksættervirksomheden har været i drift i mindst 1 år og er højst 4 år gammel. Succesen kan vurderes i forhold til omsætning, beskæftigelseseffekt, udvikling, idé, initiativ, perspektiv på sigt og et krav om dokumenteret positiv drift.
Prisen tildeles en iværksættervirksomhed, der er beliggende i Jammerbugt Kommune. Ejer(e) skal ikke nødvendigvis være bosiddende i kommunen.

Sidste års vinder: LBS Staal fra Pandrup.